2024-07-03
朋友生日所以諗住特別啲揀咗呢間韓式fine dine試下。我哋中午去到,只得我哋一台。餐廳有落地大玻璃,景觀甚佳!侍應顯得殷勤,服務周到👍3 courses - $438 + 10%4 courses - $538 + 10%Deul Kkae - Juk韓國當造特色蔬菜、和牛、新鮮蜆肉及自家大米烹調15小時以上嘅傳統粥個粥唔錯 comfort food 👍 感覺好養生 但隔離塊米餅一d都唔脆,好煙靭,好黐牙 😬Jili - Tang海鮮清湯配烤釜山鮑魚 👍 清清地唔錯36小時慢煮濟州黑毛豬五花腩 - 好鞋 😂 個人唔太喜歡 有啲似中式淋咗嘅燒肉 烤釜山鰻魚 - 都係麻麻地 唔係太啱我口味 個鰻魚同個韓式醬好似唔係好夾JinSu - Sung Chen釜山自家農田珍珠米飯配48小時鰻魚湯加五種時令特色釜山伴菜 - 呢個自家珍珠米比平日嘅珍珠米有咬口同黏 我都係鐘意日本嘅珍珠米多d😜
3 courses - $438 + 10%
4 courses - $538 + 10%