2018-04-20 238 瀏覽
久聞三多雞髀嘅大名🤔今日突然間醒起特登搭車走去食😬雖然知道筲箕灣呢間分店都開咗一段時間😅等我試下佢係咪真係咁ok 🤨佢哋嘅雞髀應該都係即整,因為都等咗成10分鐘,我同老公分別嗌咗一隻滷水雞脾同一隻炸雞脾,炸脾我要咗bb辣,店舖都有唔少其他嘅炸物同埋蕃茄類嘅產品,我地一心諗住嚟食雞脾,所以其他睇都冇睇到下次再試啦!終於脾到啦!比我想像中嘅細隻😕我諗住30蚊一隻炸脾,應該大過我塊面可能我塊面唔夠大啦🤣滷水脾個味道就比較普通冇乜特別,甜甜既味道,都算滑唔係鞋既,不過個味道唔夠香,相對炸脾係幾出色👍🏻唔油入面都好juicy 皮夠脆!係好食既,差在唔夠大隻😆我覺得不過都ok啦! 味道搭夠!