2021-03-02
話說丈夫好鍾意食MOS BURGER , 久不久都會同佢去食下, 今日PLAN左下午茶時間去睇睇. 好彩人唔多, 仲有位, 不過上一位食客就冇手尾喇, 食完唔執野, 希望各位食客留意下!叫左2個SETS , 1個要薯條, 1個要雞塊, 我就要左個唔辣既MOS BURGER , 而丈夫就要左個辣+芝士既BURGER! 等左大概幾分鐘就有得食, 雞塊好熱, 唔錯! 但薯條就唔OK喇. 凍既! 超級唔開心. 仲要有D淋 試埋個包, 感覺上退步左. 唔熱之餘, 製作果個比較求其. D醬漏晒落張紙度. 食得好狼狽不過勝在夠大個. 加返分!TOTAL 帳單HKD101 , 明明睇過FB PAGE 消費夠HKD100 有優惠券送, 但又冇比於是食完走人果時去問下CASHIER ., 其實有冇, 結果CASHIER 施施然響後面拎一張出黎. O.. 可能呢方面都要改善下了!