2008-03-02
見倒鐵腕o係openrice零劣評, 我好耐無食日本野就'liu"起條筋走去食。我懶醒費時轉輕鐵, 行左3、4個字先去到。裝修都好骨子, 但就少少迫la。我地叫左:鰻魚飯定食($48): 鰻魚係細條果d, 唔夠肥同厚; 醬汁ok; 但最敗筆係唔熱。而碗飯係勁細, b仔要叫多碗, 最慘係d米煮得好爛, 唔合格而個定食仲包湯(無試)同薯蓉沙律(無味好淡), 仲有餐飲。吉列豬扒鳥冬($42): 吉列豬扒新鮮炸起, 但炸層偏厚, 食完第一舊已經膩了; 鳥冬就好好, 好煙un, 份量都可以la; d配料都多, 有紫菜、粟米、嗚門卷。大扳燒餅($28): 呢個係幾好食。好多椰菜, 但又唔會散又或者濕; d醬汁同沙律醬都唔會太多; 刃.又夠大, 好抵食!埋單$137(有加一), 都有d貴, 未必會再來

裝修都好骨子, 但就少少迫la。我地叫左:

埋單$137(有加一), 都有d貴, 未必會再來