2008-05-02
咁我地行過~ 搵dessert, 佢就同我地sell 個dessert拼盤..同個$55既dessert & coffee..好啦~我地之番左去食.佢就同我地講個拼盤既野d size 一樣架. 有5樣, 講到都唔錯~點知. 去到又話個dessert set 未得~ 咁我地見佢個拼盤都ok就叫..點知..黎既野. 唔係佢講到咁lo味道係唔錯, 不過, 如果大家知道係咁. 我地應該等個dessert set. 佢有tirimusu. 2種icecream (chocolate & villanea) , 一個唔知咩buffei. 同一裝飾既糖絲個tirimisu 真係好好食, 我食過咁多間, 呢間真係唔錯~ icecream就好細... 又熔...chocolate 好rich 個咩buffei 好似金沙中間黑色o個個~ 個熔絲好得意即係..其實d野唔錯, 不過佢地講一套之後又另一樣野, 攪到我地冇咩mood look 係因為個mood攪到咁~
同個$55既dessert & coffee..
點知..黎既野. 唔係佢講到咁lo
個咩buffei 好似金沙中間黑色o個個~
個熔絲好得意
ok 係因為個mood攪到咁~