2010-03-06
今日約埋三位朋友聚餐, 週街都咁多人, 就想上樓上店食野,諗住冇咁嘈, 又可以坐耐d, 一開始就比門口menu上面的野引,d相好靚喎~ 諗住 試下都好喎~點知咁就瀨野了 一入黎, 店員就話茶位每人$5, 選杯收費飲品就免茶位喎 呢杯咩茶咁巴閉? 錄茶粉淡而冇味, 食左好耐, 都冇人過黎加茶, 冇service都夠膽死收人茶錢? 同老强有咩分別, 老實講, 食点心收茶錢正常, 但食日本野要收茶錢就係第一次, 傳統牛肉鍋 - 得果四片, 豆腐唔好食, 湯又普通蟹肉帶子Pizza - 有幾粒冇肉味的肉碎, 發霉的帶子肉, 批簿而唔鬆脆, 豆腐 - 成$28件, 但同menu係兩樣野, menu好靚, 但黎的係件又霉又爛的豆腐鰻魚玉子卷 - 普普通通, 雜菜湯拉麵 - 湯冇特別, 合格, 但麵就淋左d, 三文魚壽司: 唔肥美, 簿切切, 冇咩好食下, 已經係全晚最美味的野....帶子壽司: 唔太新鮮, 黑黑地overall講, d野又唔係平, 味道又唔係好, 碼又細, 賣比你的食物同menu唔對辦, 唯一係可取係環境尚算ok, 但我好肯定係唔會再黎囉
d相好靚喎~ 諗住 試下都好喎~
點知咁就瀨野了
一入黎, 店員就話茶位每人$5, 選杯收費飲品就免茶位喎
食点心收茶錢正常, 但食日本野要收茶錢就係第一次,
傳統牛肉鍋 - 得果四片, 豆腐唔好食, 湯又普通
鰻魚玉子卷 - 普普通通,
雜菜湯拉麵 - 湯冇特別, 合格, 但麵就淋左d,
帶子壽司: 唔太新鮮, 黑黑地
唯一係可取係環境尚算ok, 但我好肯定係唔會再黎囉