2022-08-19
價錢唔貴,本身期望唔算大,今次經歷當得啖笑啦。佢個爐開頭著唔到火,點左三次。著到火之後要用個夾夾住,個火扭唔到大細。一直夾住最大火,完全燒唔到嘢食,全部食物都燒到成舊碳咁,但入面未熟。問個職員,佢叫我地自己就住個火燒。入面其實有好多位,但佢都冇幫我地轉台。個爐仲會5 分鐘左右就嗶嗶嗶嗶聲,店員就會過嚟按制。以前韓燒試過食劣食,但劣食都可以食飽。今次燒唔到,完全食唔飽。肉類嘅質素好好?就係同阿媽去街市買調好味嘅凍肉一樣。原本以為今次偶發事件,出去打邊爐有時個火都好難著,咁就算啦。埋單個陣想提醒個店員個爐有問題,整下佢好d。點知佢答:佢一直都知道,佢覺得冇問題,就係要keep住冇火/一直大火。 呢度就去到人品問題喇,明知個爐唔掂,有咁多位都唔俾人坐,就要你坐個度。