2021-03-15 1209 瀏覽
難得有興致同朋友飲杯嘢, 佢好興奮咁話要嚟呢一間, 一見面嘅時候仲著得好靚, 又要影相。 果然去靚靚餐廳食飯飲嘢都唔應該帶男朋友😂。一早已經book咗位不過上面都係超級多人, 一入門口 已經有人要我哋除鞋將對鞋放喺一個藤盒裏面, 餐廳將每個人嘅位置都分得好開 好有私人空間, 同朋友傾計旁邊嘅人絕對唔會聽到, 餐廳360度都喺打卡位。去到當日見到超多人襯晒波希米亞風,為咗打卡影相😂 用盡每一個角度擺pose影相。除咗餐廳靚之外, 嘢飲都好靚, 係cocktail, 冇乜酒味, 不過好精緻, 完美配合緊個環境。餐廳仲有另一個好特別嘅地方, 佢哋有好多民族風嘅圍巾頸巾, 畀你任揀拎去影相, 因為我當日著咗好casual嘅t恤牛仔褲, 我拎咗佢哋嘅頸巾黎影相, 意外地非常match😂 玩得好開心不過因為餐廳全部都係布質, 布簾, 圍巾,地氈,坐墊,cushion。 希望餐廳真係有做足清潔, 如果唔係每個人身上嘅細菌油脂黏曬落去, 下個人又攬上身,其實都幾污糟😂