餐廳: 南丫海景民豐海鮮酒家
資訊:

2022-11-12 370 瀏覽
成世人真係第一次寫食評 差到不得了 我地4個人 叫左五碟餸 價錢貴都唔緊要 野食又細碟 蟶子王叫左四隻 尼到得幾舊 懷疑打虎頭 椒鹽鮮魷 每人食左兩舊到就冇曬 仲要係冇椒鹽 得d生菜絲係底 白灼海蝦 一斤收左我地300幾蚊 咕嚕肉又係 又唔入味 d汁水汪汪咁 每人食左兩舊到就冇曬 蒜蓉炒豆苗又係一樣 每人兩注又係冇曬 另外漏單問題 另一枱遲過我地尼 人地上齊碟 我地都仲有三碟未到 問兩句話等左大約半個鐘 仲要態度唔好比人串 邊有等咁耐?重點野食唔係特別好食 收咁貴又唔好食 只係正常味道 最後4個人食左1500幾 叫左3枝藍妹 五個白飯 全部人餓住走 希望大家唔好中伏

蟶子王叫左四隻 尼到得幾舊 懷疑打虎頭
白灼海蝦 一斤收左我地300幾蚊