已經好多年無食過,大年初一去完慈山寺番大埔火車站附近覓食,貪佢就腳少人等。唔想等半個鐘嘅話唔好叫大大碗米線特盛$58,無咩事都係叫番普通揀餸嘅米線啦。雖然呢碗嘢係好多款餸,但都唔洗煮半個鐘嘅,連杯餐飲(+$9)都要2x分鐘先上唔知係咩玩法。當時唔係爆場架喎🤭至於味道就真係唔太識欣賞,招牌蕃茄湯(+$2)係好酸嘅蕃茄味同埋偏淡,一啲都唔夾啲餸同米線。金錢肚係首屈一指嘅唔好食,本身我係特別鍾意食金錢肚同好少話啲嘢難食嘅人,但啲金錢肚真係難食,又韌又無味,呢個餸仲要係+$2,完全唔值。然後慢慢等運到特盛就一半一半,現成整番熱就得嘅丸類幾好食,豬腩肉就好柴。但如果知要等咁耐先有得食嘅話一定唔會揀🤭其實價錢真係一啲都唔平,餐飲+成$9,一款餸得勁少,加餸每款$7起,除咗豬骨湯,乜湯都要加錢。咁嘅價錢、出餐速度同質素真係食番其他米線舖好過,應該好難差過佢。P.S. 服務低分係俾廚房,出餐太慢

P.S. 服務低分係俾廚房,出餐太慢