餐廳: 名都酒樓
資訊:

(非會員)
2007-06-11 30 瀏覽
上星期爸爸生日去左名都食晚飯,佢好鍾意名都,因為食物水準一向好好,環境亦好舒服.點知我地發現d waiters好似唔同左樣,心都知有不妙.我地叫lobster,南乳雞件,中蝦etc.,都係我地一向叫左既餸,食左幾年啦,最近一次一個月前食. 點知一個所謂部長既人同我地講"冇lobster wor. 中蝦? 有,好細隻果d lor (仲叫"中"咩?!)" etc.我地有d失望之際,佢仲好口響甘話,"我地'不嬲'都冇lee d野gar wor" (!!!!) '不嬲'? 我諗佢所謂既'不嬲'係指佢入職之後?? 真係好失望,同爸爸慶祝,點知比唔到好野佢食,仲要比人寸..其實佢可以話"今日冇,不過我地介紹番d好野比你地呀". 明都晚市都唔係好多人啦(除左有人攪function外),出面競爭甘大,如果唔好好教下d員工應有既禮貌,真係會趕晒d人客走gar.