2005-11-23
先旨聲明,我只係一個食客,唔係呀SUE,亦唔係佢d媒.本人同一班朋友都去過Bon Appetit食飯. 知有呢間o野存在,都係因為OpenRice有呢間食肆o既宣傳icon. 所以自己食完之後,都有係到寫番食評. 好似大家講話佢忽然間同一時間有五六個人讚,相信都係因為佢o地來自同一班人.咁樣佢o地都有相同好o既評價,唔出奇. 除非呢d有例話同一個人每似唔可以多一個comment je!? 又冇理由呀,係咪?無論係私房菜,小本經營定係大集團,水準或者服務,間唔中都可能失手. 做得唔好俾人罵就無可厚非,經營者都會攞到教訓,改善同穩定質素. 但係因為咁而抹煞以往o既白兔仔紀錄,仲話其他人係夾埋,咁似乎就過火了. 我有真金白銀仲要俾膽去呢間o野試gar! 唔好咁講好boo.大家上o黎呢到,都係想分享下飲食經驗同搵好o野食je,有中傷成份o既,可免則免啦!呀Sue,你都唔好灰心.近幾個食評既然都唔好,希望你o地都要應變下,挽回聲譽. 雖然去你到食都預o左成三百蚊, 以服務+質素+份量,我唔覺你o地咁唔值je.