2009-05-31 23 瀏覽
夜晚8點到去食, 仲有大把位, 叫左鐵板牛柳絲抄面同埋會蝦球意粉. 首先上餐湯同多士, 個湯普普通通, 都叫做OK, 塊多士好似冇牛油咁, 又唔脆, 都幾難食, 上埋個鐵板抄面, 好多味菜, 差唔多3份1都係味菜, 牛柳絲又係好普通, OK既, 唔係太硬, D面都幾油, 一路食要一路狂抹咀. 終於到戲肉蝦球會意粉, 可能有D誇張, but我真係覺得好難食, 個汁係茄汁..but完全冇茄汁味, 1d酸既感覺都冇, 我淨係覺得有d洗碗水味, 我唔識形容, but真係好難食, 個意粉好林, 好粗, 可能係煮得太耐搞到咁, 個蝦好梅, d肉爛晒咁, 真係仲差過普通茶餐廳, 老賨講, 真係好失望. 我唔會再幫襯架喇.
2009-05-30