2007-06-11 6 瀏覽
服務差到爆,帶位o個個隨手一指叫我坐d走廊行出行入位,但係o個時有好多其他較好o既位冷氣可能跟政府指示,有d熱坐低之後要叫先識得拿個餐牌來之後等o左好耐,原來又係要叫先識得過來落單侍應右手兩碟,左手三碟,右手手腕夾著意粉,右手手指放低我碟日式咖喱海鮮炒飯,難度分佢攞哂,但個感覺就唔係咁好啦算啦…廿幾蚊係咁,埋單o丫唔該「多謝哂」但個樣係木口木面…算…好過公式化都唔講多謝$29,俾張$50紙佢,點知佢找番一張$10,銀仔$5, $2三個我x!點解香港有少部分餐廳可以收完加一仲想屈個客俾貼士?咁咪雙重收費?如果服務好我唔介意俾多dtips,但你屈得咁明顯,$1 tips都唔會俾囉…咁o既服務,如果我身上有$0.1,我可能會俾o既btw, 個飯我食o左半個,同自己炒冇分別,除o左有d冇味的雪藏魷魚同埋個飯油淋淋之外
冷氣可能跟政府指示,有d熱
坐低之後要叫先識得拿個餐牌來
之後等o左好耐,原來又係要叫先識得過來落單
算啦…廿幾蚊係咁,埋單o丫唔該
「多謝哂」但個樣係木口木面…
算…好過公式化都唔講
咁o既服務,如果我身上有$0.1,我可能會俾o既