2019-05-05
晚飯想食得浪漫d,知道間餐廳係周慧敏開。睇相裝修一流,亦可以舉辦wedding party, 當然要試下啦。原以為好多人,但去到得兩枱人。位置響廟街附近ge酒店入面,可能去得廟街都未必揀呢到入到去得一個staff serve人同一個人‘埋數’除左叫野個次最易搵到staff,之後就考運氣.. 佢可以唔見左/ 響水吧背住人客/篤緊電話叫左一個set dinner + 小食唔知咩湯, 得個咸味蒜蓉包不得了,硬到要扯..先食到三文魚配素菜餅:份量超級少ge主菜三文魚上有層甜到令我懷疑人生ge醬個醬完全掩蓋晒三文魚ge味,食到一半已經覺得入唔到口下面塊薄到唔薄ge素菜餅味道一般脆燒粟米:唔知脆響邊...我覺得佢係焗到乾,88蚊得幾舊,半條粟米都用唔到,上面灑左堆類似七味粉ge野,完全唔物超所值焗肉醬墨西哥片:與其話焗,不如話響墨西哥片上面淋d醬多d..:上面個酸忌廉唔知有咩用,肉醬係快餐店質素,但肉醬太少,慶幸墨西哥片係脆ge水牛城雞翼:88得5隻,又係好唔抵完全食唔到平日個種水牛城味,得d好淡ge甜味,雞翼覺得係急涷ge,有陣雪+梅ge感覺加15蚊先有ge甜品 ,new york cheese
入到去得一個staff serve人同一個人‘埋數’
叫左一個set dinner + 小食
唔知咩湯, 得個咸味
蒜蓉包不得了,硬到要扯..先食到
三文魚配素菜餅:份量超級少ge主菜
三文魚上有層甜到令我懷疑人生ge醬
個醬完全掩蓋晒三文魚ge味,食到一半已經覺得入唔到口
下面塊薄到唔薄ge素菜餅味道一般
水牛城雞翼:88得5隻,又係好唔抵
加15蚊先有ge甜品 ,new york cheese cake , 味道一般,少少芝士味
綜合黎講,我去廟街都係食煲仔飯算