2017-04-01 525 瀏覽
我大埔過黎又囇又塞車 搭左個半鐘先落到車真係炆炆地 黎到呢到黑黑地反而我舒服返啲😂------------------------------🍔香煎美國頂級牛肉漢堡配竹炭包 $116個竹炭包一切落去 個面係脆架 好神奇😱脆卜卜既外皮 鬆軟既麵包 剩係包已經好好食😚塊牛肉漢堡真係不得了 勁鮮既牛味 仲勁juicy啲汁多到咇岀黎 就連配菜薯角都勁好食🍟外皮好薄但好脆 入面熱辣辣 薯蓉好軟好綿密兩樣都好食過Ruby Txxxday好多好多😍如果番茄多啲就更prefect✌🏻️------------------------------🍤脆炸吉列魚柳配薯條 $78薯條都好好食 比薯角脆 冇咁"薯" 各有各好食👍🏻魚柳真係無敵好食 點解可以咁脆但又唔厚粉😭脆得黎入面係嫩滑既魚肉 完全唔會"梅"同"散"呢個真係必食 魚柳有成六條 條條都幾大條仲有一大兜 滿哂既薯條兩個人黎一人一杯咖啡 一份呢個☕️就可以坐一個下午😌------------------------------🍎蘋果炸彈麻糬窩夫 $116咩係炸彈?姐係爆炸糖囉😛佢有一兜仔爆炸糖俾你自己落我建議散係雪糕個面到 連同雪糕係口到爆炸感覺好得意
我大埔過黎又囇又塞車 搭左個半鐘先落到車
如果番茄多啲就更prefect✌🏻️
🍤脆炸吉列魚柳配薯條 $78
薯條都好好食 比薯角脆 冇咁"薯" 各有各好食👍🏻
魚柳真係無敵好食 點解可以咁脆但又唔厚粉😭
脆得黎入面係嫩滑既魚肉 完全唔會"梅"同"散"
呢個真係必食 魚柳有成六條 條條都幾大條
仲有一大兜 滿哂既薯條