2014-08-07 400 瀏覽
今日係樂富行街,行到食晚飯時間係樂富見到依間餐廳未試過,今晚就試下。    入到店內,見有好多座位,所以直接行去點餐,我前面有位哥仔慢慢點左兩個麵,企左四分鐘,之後到我點左個豕肉烏冬(大)$46,我再前行又等同一位哥仔點完佢兩件天婦蘿,之後我點左胡麻雞件同海老天婦蘿$20,加罐可樂$8,加埋$74,不過我前面位哥仔同店員爭論優惠既問題,我攞住碗有湯既烏冬等左三分鐘先可以比錢坐埋枱食飯。    我一開始食左兩件天婦蘿,胡麻雞件幾好食,好原創,不過兩件天婦蘿一d都唔熱。之後食烏冬,湯味好濃,不過烏冬麵質過冧。食完,慢慢張盤放返比餐廳。     今日依餐飯食物除左烏冬外,全部都係d已經煮好而且唔熱既食物,服務方面,入餐廳就知唔會比多我,不過我覺得我行去點餐,店員問聲我想要咩,總比今次,唔出聲等我講野好,而且如果我前面如果有十個人等點餐,我相信過烏冬都唔洗食,我比較喜歡用同價錢食到更好食既野或更好服務。
2014-08-06