由於宜家旺角太多好嘢食啦,所以我好耐都無係朗豪坊食飯🤭但我見op有唔少人都推介呢間韓式無煙燒肉🍖店,結果搞到我都忍唔住要重臨朗豪坊😂環境《Lab 10 》嘅裝修好似成個實驗🧪室咁,空間感十足,環境乾淨企理,一d都唔逼,更抵讚嘅係大家燒完成個身一d都唔會臭❗️❗️食物呢度有分散叫同任叫燒肉🥩任食:和牛$358一位;美國牛$298一位;豬肉$258一位我同朋友就揀咗$298 supreme set💖一坐低,餐廳🍴就會送上牛扒、牛拼盤,同埋牛五花,而我就最鍾意個🐽牛五花,因為佢醃得好入味,同埋薄薄地,少吃多滋味😂跟著我哋重叫咗唔少牛、蜆、豬五花等等,佢嘅肉雖然未至於最好質素,但真係醃得好好食,好正😛另外,我建議大家一定要叫蜆,因為佢鮮甜得來都幾大隻,唔錯唔錯👍🏾除此之外,佢嘅飲品(我叫咗個西柚梳打,入面真係有勁多西柚絲)、前菜、brownie等等都可以任食,我就瘋狂攞咗好多泡菜,同埋我的最愛❤️棉花糖啦😋😋燒棉花糖真係好好食㗎如果你鍾意瘋狂任食燒肉,但又唔想食到成身臭晒,《lab 10 》絕對係一個非常唔錯嘅選擇😍

食物

呢度有分散叫同任叫燒肉🥩