2006-11-24 5 瀏覽
住近德福果頭一定去過唔少次有時會去bistro, 有時會去cashier果度食熱狗去bistro好少會佷pasta果類, 因為我係包怪, 所以去親都係食sub-marine. 果度既好處都係自助但設備好齊全. 值得一讚係佢地提供埋代糖呢d照顧都其他唔同人既需要. 我多數用會微波爐叮熱我個包, 芝士溶左晌包既感覺係好幸福.有次我試到個咩公主蛋糕(忘記了名字), 細細舊過下口癒都唔錯. 另外食熱狗果度, 我成日行過都會食杯雪糕架, 我硬係覺得呢度既係好味過ok/7 仔/老麥果d. 我見好多人都買熱狗食,一個熱狗連汽水都唔超過10蚊令ikea可以密密食. 最後我想講返bistro, 希望食完野d人會有手尾扲返個tray啦, 話明self-service 就唔好旨意工作人員幫你做(雖然呢d係佢地工作). 但自己順手扲走個盤又係咪咁難做呢?
住近德福果頭一定去過唔少次

有時會去bistro, 有時會去cashier果度食熱狗