因為Disney 出左新既公仔cookies, 所以我同朋友專程入去購物買幾隻公仔又唔想入去樂園,最好既解決方案緊係去酒店個啲Disney Store la之不過自助餐好貴唔想洗呢個錢(想留反啲錢買野多啲),就黎左呢個Lounge la一入黎見到好多小朋友因爲原來呢間餐廳係會播Disney movies gaaaa,so surprised 可能係得我地唔知不過提提你如果想黎就可能要問定播放時間,我地去個日就得兩場,我地岩岩係中間時間,睇得到第一套既尾段又等唔切下一套講反食物,中規中矩小食拼盤ok ge自選pizza , 個皮係比較似餅底,小朋友食開個d我估燒春雞期間特飲,好似係西瓜味你睇下連茄汁都要米奇頭仲有朋友既雜果賓治同我既啤酒 🍻(唔好意思無乜童真)食完野終於可以shopping ❤️但要行反去最大個間先有新角色- COOKIE

之不過自助餐好貴唔想洗呢個錢(想留反啲錢買野多啲
),就黎左呢個Lounge la

一入黎見到好多小朋友
可能係得我地唔知

講反食物,中規中矩
小食拼盤

小食拼盤ok ge

自選Pizza

自選pizza , 個皮係比較似餅底,小朋友食開個d我估
燒春雞

燒春雞

期間特飲,好似係西瓜味
你睇下連茄汁都要米奇頭

仲有朋友既雜果賓治同我既啤酒 🍻(唔好意思無乜童真)