2018-06-12
絕對唔係錢嘅問題,係質素!我地一行2人,分別叫左吉列豬扒蛋包飯同厚切煙肉卡邦尼,+$20配沙律餐飲一入到門口,帶位嘅隻手掃一掃講句:隨便坐。就算,問落單個位同事問題,佢好似唔想答咁,全程無人再refill 過水,啲嘢食黎到,要我地自己搵位畀佢擺,淨係係到傾計同講電話,咁請問加一服務費個服務係邊?連最後走,都無要句bye~bye都無。唔係話畀左個加一,就要人係咁服侍,但係連丁點service 都無,好嘢!我諗而家呢個年頭,服務點都會係顧客再返去幫襯嘅主因之一好喇,講番食物,個蛋包飯係甜架!我知日本咖哩唔係辛辣類,但唔會係甜到好似落左糖咁吖麻!!?個卡邦尼黎到,第1:暖嘅,第2:個汁都係甜架!咩事?落錯糖係鹽?咁樣食一食300幾蚊,講真,仲有好多好選擇p.s 相片淨係影左卡邦尼,因為覺得個碟好靚仲有杯綠茶latte 同個餐沙律
一入到門口,帶位嘅隻手掃一掃講句:隨便坐。
咁樣食一食300幾蚊,講真,仲有好多好選擇
p.s 相片淨係影左卡邦尼,因為覺得個碟好靚
仲有杯綠茶latte 同個餐沙律