餐廳: 大快活 (運頭塘商場)
資訊:

2007-07-18 38 瀏覽
大快活今年已經悄悄地加左兩次價! 其實加價唔係問題,但係佢加左價都縮水果下乞人憎囉~lunch time叫左個沙薑雞飯套餐: 佢在餐牌上明明寫住有半隻雞!! 但一攞餐就覺得冇半隻囉! 坐埋位再夾下睇下,明顯就係冇啦!! 好心佢唔足料就唔好大大隻字寫啦!!碗飯又比以前細喎!一食落口d雞冇味,我唔expect有雞味,但佢咸味都冇咁~ 點沙薑汁,d汁勁"傑" 感覺好差!!! 我去街市買10幾蚊個飯盒好好多~btw見到隔離2婆孫食個廣告講到幾咁正既蟹腳意粉,佢地勁話收成40蚊既然比d咁ge人食,一眼望埋去真係勁少蟹腳,賣相核突!!! 大快活遲早都俾大x樂淘態ga la !!!!!!!!!

大快活遲早都俾大x樂淘態ga la !!!!!!!!!