2019-05-12 153 瀏覽
行到嚟旺角唔知食乜,突然間諗起朋友以前有推介過呢間農米莊,話佢嘅湯底唔係一般嘅味精湯,仲係可以成碗飲晒既。見到佢價錢又唔貴,一於同男朋友試下!室內裝修就不過不失,不過座位好擠迫,而且拉椅子嘅時候好容易會kick到地氈,所以要好小心。而且店員態度都唔係咁好,我嘅右手邊坐咗一台年輕人,佢哋食完之後店員就即刻趕佢哋走,話出面有好多人等位,我就覺得咁樣好冇禮貌😥講返食物男朋友叫咗個懷舊藥膳雞湯米線,無辣不歡的我就叫咗個麻辣雞湯米線,男朋友話佢嗰個味道比較淡,而我嘅麻辣雞湯米線就冇乜特別,不過啲雞係好滑既。我見我男朋友果碗同坐我對面果2個女仔嘅米線啲雞都係好多肉,而我嗰碗就好多骨😓所以我覺得呢間米線真係好普通。

2019-05-11