2006-11-02
10月28號晚上, 同家姐shopping完, 想食日本菜因見佢外面d 野好似好扺食,幾吸引, 所以咪入去試下.入到去, 本來要同人搭枱,但見另一張2人枱有人走了, 同個waiter講轉轉張枱, 睇佢個樣本來唔多原意..但最終都肯換,之後,我地見餐牌無外面既野, 想搵人問下有d 乜野食, 但個度d人好似好忙咁. 無人理... 就算叫住個男既,佢都可唔理你, 當你透明咁, 最後叫咗同我吔轉枱個個女時應, 問佢"有乜野餐食?" 但都未問到無外面既野時候, 個女時應己好快咁答你, "都係哂度啦, 你睇下先啦"(指餐牌入面) 之後就走咗去.咁無法啦... 我地唯有再睇睇入面有咩野食~~但睇來睇去都好似無咩啱食.. 本要點個2人套餐$198, 等了又等.... 叫人落單, 都係無人理... > <""間埔入面又唔係人多, 做乜無人招呼客人架? 有個唔係着制服既男人,我諗應該係老細吧~~只見佢明明見到我地叫人落單, 佢都係一樣睇你唔到, 淨係識收錢... 結果.. 見無人理. 杯荼及一小碟唔知係咩來既野我地無飲過及食過, 決定走人唔會再來了~~服務好差~~ 好鬼激氣> &
因見佢外面d 野好似好扺食,幾吸引, 所以咪入去試下.
入到去, 本來要同人搭枱,但見另一張2人枱有人走了,
同個waiter講轉轉張枱, 睇佢個樣本來唔
間埔入面又唔係人多, 做乜無人招呼客人架?
有個唔係着制服既男人,我諗應該係老細吧~~只見佢
明明見到我地叫人落單, 佢都係一樣睇你唔到, 淨係
識收錢...
結果.. 見無人理. 杯荼及一小碟唔知係咩來既野
我地無飲過及食過, 決定走人唔會再來了~~
服務好差~~ 好鬼激氣> <""
之後我地去咗"夏雪"食...