2018-07-06 1383 瀏覽
橋香園一直到係我喺中環返工時的最愛之一,愛吃它的牛肝菌,接受小店的服務是九流。 但一排無去今次再來時,d服務真係..每況愈下到不可接受的水平。 我坐中間枱近走廊位,原本都預左俾人撞幾下,點知宜家d侍應係目中無人般不停咁走來走去,唔會話盡量避開你而係好似無感覺咁不停撞開你。我張枱都逼到我大腿兩邊都就掂到隔離位,咁你地都要尊重體諒下食客。我未食完,隔離位食完走左,侍應喺我身邊係咁掃枱執枱都算啦明白嘅,佢剛執完隔離包過鼻涕嘅紙巾,突然佢用同一隻手拿起我隻碗然後抹枱再放低返我隻碗,我真係眼都突埋,我話我未食完喎,佢話佢知。我真係火都黎,咩胃口都無晒走人。我尊重你是小店要坐逼d忍讓下,一直支持你們,但你地有無尊重過食客? 以前可能有,宜家完全無。咁我亦唔需要再來。
2018-05-02
5 分鐘 (堂食)