2013-02-02 22 瀏覽
一心同阿妹食個下午茶,休息下見到有團購咪試下囉~ 點知...我唔會再去,好差既體驗!去之前幾日先BOOK枱, 佢話2PM-3PM FULL哂, 得3.30PM都算. 但去到先得幾個人= =''', 仲要比窗位.本來以為窗位正, 一坐低好曬 加上望出去冇景,都唔知點......坐低後, 口有D渴想飲野啦, 叫住waiter落單啦, 落完單waiter又唔覆我, 我點知佢聽唔聽副我落左咩飲品呀, 咁我咪再講多次飲乜啦, 都要比黑面樣我睇, 我真係想問點解啦~叫左飲品成個鐘都未到, 但間野都冇乜人, 都唔知點解啦~飲品到左啦, 紅茶都幾好飲但杯咖啡好水~而且d coffee cream好甜,好怪, 冇落到~等左半個鐘終於有得食啦~首先, 得2隻雞翼而唔係3隻= = 但明明圖SHOW咸點每款3件, 果真圖片只供參考...而呢2件雞翼, 都幾熱架, 有少少咸但我相信係成set 下午茶最好食個樣啦,~到個炸魷魚圈啦, 個炸粉好厚, 入面個魷魚亦冇乜味...個酥餅一食就覺得係外面買個D, 冇乜特別.重頭戲到啦, 我最想試佢D三文魚泡芺~好期待咁同阿妹一齊食, ohno!!!勁難食, 好似D牛奶朱古
我唔會再去,好差既體驗!

本來以為窗位正, 一坐低好曬
加上望出去冇景,都唔知點......
咁我咪再講多次飲乜啦, 都要比黑面樣我睇
, 我真係想問點解啦~
叫左飲品成個鐘都未到, 但間野都冇乜人, 都唔知點解啦~

等左半個鐘終於有得食啦~
到個炸魷魚圈啦, 個炸粉好厚, 入面個魷魚亦冇乜味...
個酥餅一食就覺得係外面買個D, 冇乜特別.
重頭戲到啦, 我最想試佢D三文魚泡芺~
好期待咁同阿妹一齊食, ohno!!!

勁難食, 好似D牛奶朱古力變壞個種味,勁難食!!!

可能因為我飲左咖啡啦, 個種臭味非常鮮明的留下, 久久不散.
我即刻食件巴馬火腿密瓜食啦, 諗住可以清下個味蕾, 一食~
個火腿食落有陣油"溢"味, 唔係咁新鮮, 但密瓜就幾好食啦.
到個蟹籽多士啦, 我估呢個都好穩陣啦, 點知個蟹籽係脆到你唔信, 真係想知係點做架==
最後係D甜品啦, 我都冇乜期望架啦.
米餅一D都唔脆, Tart唔脆同埋入面D吉士好難食, 反而中間D cream 好好食(因為似係超市買個D, 實好食啦~)

總結, 服務態度太差啦, 冇D笑容, 係最後比服務費個時有D笑容咋

食物好一般, 好難相信下午茶都可以咁難食= =
環境上, 冇乜人啦, 見到個D都係食團購個D~ 由3.30-5.20pm都冇乜人. 所以唔迫但唔係太靚~
2013-01-25
用餐優惠