2008-07-18 8 瀏覽
我住响附近, 之前試過幾次, 不過應該唔會再有下次!佢推出咗新的早餐menu, 仲有半價, 尋日試咗,不過我覺得好蝕.因為:1. 員工: a. 朝早買外賣的人多數都係趕返工,但除非閣下好得閒, 否則千祈唔好去, 因為真係等到一肚火. 員工懶懶閒, 做野好慢, 有d '做又36, 唔做又36' 的感覺b. d staff 的醒目態度真係...... 已經用電腦出單俾廚房, 但整野食個阿姐要人同佢confirm 3 次先知個客要乜b. 我要2種食物, 但由我俾錢到攞到外賣要等10分鐘, 比正常慢好多. 我完全睇到佢地的製作過程, 仲要係慢鏡.明明有兩個staff, 但要等第一個staff整完第一樣野食, 第二個staff先開始整第二樣野, 火都黎!2. 食物質數a. 魚鬆旦餅: 旦同塊粉皮冇乜味, 淨係靠d魚鬆有少少鹹味, 好淡!b. 牛肉燒餅連豆漿: 牛肉係牛肉麵個d牛肉, 燒餅似超市有售的嘉頓意大利包, 個包冇烘過, 好乾好鞋口, 全個包連料係凍的c. 之前試過其他: 牛肉麵 - 牛肉連汁ok, 但麵吸唔到湯, 冇味; 雪花冰- 可唔可以唔係蕉味呢? 鍋貼 - ok, 但偏油, 要係剛
我住响附近, 之前試過幾次, 不過應該唔會再有下次!
1. 員工:
2. 食物質數
c. 之前試過其他: 牛肉麵 - 牛肉連汁ok, 但麵吸唔到湯, 冇味; 雪花冰- 可唔可以唔係蕉味呢? 鍋貼 - ok, 但偏油, 要係剛剛煎起先好食, 有時會食到d攤咗好耐的, 就好難食
3.環境: 裝修好內地feel, 間唔中有昆蟲响周圍陪你食飯
$15 (早餐)
  • 鍋貼