(非會員)
2008-07-30 24 瀏覽
對呢間餐廳十分失望!前兩日同d同事lunch, 食飯時候金百利人來人往, d呀姐個個都好熱情派傳單, 一睇$38午餐好似好吸引, 於是就上去囉, 點知入到去, 得一, 兩檯客, 靜到有d驚, 不過見一場黎到就試下啦, 哈, 食完之後就明白點解無人黎喇!首先, set lunch唔係傳單上寫$38, 而係$48, 之後食完問番派傳單個呀姐, 原來佢話1點前結帳先$38喎, 但我又睇唔到張傳單上有寫囉!個lunch set寫有頭盤, 有湯, 有main dish(curry), 有soft drink, 好似好多野食咁! 原來唔係架!!湯 -- 係一杯仔, 仲要又salty, 又多味精.所謂頭盤 -- 只係一塊印度烤餅, 一并放响主菜入面.main dish -- curry魚: 好重"雪"味. curry什菜: 得幾條青豆角+些少青豆, 完全無其他! curry雞: 算比較ok.soft drink -- 只有一細杯可樂/芬達/雪碧, 如要其他飲品, 加多$8啦!已經食到"媽媽聲", 仲要加一喎!! 成幢金百利廣場嘅餐廳lunch大部份都免加一, 我真係諗唔到佢會加一, 唔通個boss
對呢間餐廳十分失望!

湯 -- 係一杯仔, 仲要又salty, 又多味精.

所謂頭盤 -- 只係一塊印度烤餅, 一并放响主菜入面.

已經食到"媽媽聲", 仲要加一喎!!
成幢金百利廣場嘅餐廳lunch大部份都免加一, 我真係諗唔到佢會加一, 唔通個boss真係諗到自己d食物咁好? 睇佢間餐廳人影都無多隻就知有幾ok啦!

roll落去睇其他人d comment, 嘩, 原來仲有小強架, 好驚姐

一定無下次