2015-05-23 9465 瀏覽
第一次寫 有啲咩做得唔好望見諒去之前睇咗好多食評 都話唔係幾好咁 但我諗住自己對食物嘅要求唔係好高 所以應該都唔會話到難食或者唔好食 但最後好後悔自己冇聽啲食評 一味貪佢平一開始食咗生蠔 冇沙 但有少少苦 隻蠔唔似以前喺第到食個啲要挑出嚟食 而係就咁吉就吉到出嚟 好似本來係分開咗 擺出嚟嗰時先擺返落個殼到咁 第二 啲燒牛扒/肉?好難咬 又有少少苦第三 甜品極少 款式都好普通整體講食物款式係有啲少 我諗因為咁 所以佢限90分鐘 因為其實咁已經有足夠時間 甚至有多比你試勻所有嘢兩次不過其實都有可取之處嘅首先 嗰忌廉焗薯係好食嘅 係我認為係全場最好食嘅嘢 因為我比較鍾意食硬啲嘅薯仔 所以覺得好好食 但我諗鍾意食淋啲嘅就唔係幾啱啦第二 佢個長通粉沙律我都好鍾意 尤其係我再淋啲千島醬上去嗰時 真係好正 不過都係見仁見智 我家姐就唔鍾意甜品方面 咖啡蛋糕同芝士蛋糕都幾好 味道幾濃 值得食下其他嘢就好普通 冇咩特別總結 係食得飽嘅 價錢平 但配返啲味道等等我就唔覺係好抵食 而味道係見仁見智 可以試下 不過我就食一次夠啦 唔洗亦都唔會再去
第一次寫 有啲咩做得唔好望見諒

第二 啲燒牛扒/肉?好難咬 又有少少苦