2016-08-30 955 瀏覽
牛肉餅硬過紙皮,多唔多人都唔會係比啲硬左擺左好耐既牛肉餅人食。仲要咬開油淋淋。有食家寫comment話啲侍應十問9唔應,我遇到既仲經典,等左半個鍾我見隔離枱遲過我叫同一個牛肉餅都食緊,咪問下個疑似老闆娘既物體係咪漏左單。唔知邊忽觸動左佢神經啦,一味鬧鬧鬧話我唔等,我叫佢“你冷靜啲先,我都係問一聲...”跟住有個樓面呀姐出黎打完場話幫我跟,最後原來真係冇落單。我個心what the xxxx左好多次並發誓我以後唔會再黎食。講真,我屋企人以前住呢頭我真係果幾年算係由細食到你大,眼見既只係你啲水準越黎越差,態度更加唔洗講,慢慢敗你以前賺落既口碑啦我同朋友講起,佢地都不約而同話咁遠特登入去食餐飯,為咩要受氣你睇你地真係幾咁出名。。。

跟住有個樓面呀姐出黎打完場話幫我跟,最後原來真係冇落單。

你睇你地真係幾咁出名。。。
2016-08-17