2024-03-03
本身打算慶祝屋企人生日 以前試過ruby tuesday嘅另一間分店 都唔錯 所以今次去屯門分店再試一次啦我地叫左個香芒大蝦沙律$258(無會員)份量嚟講係足夠嘅 我地四個人食但講緊嘅係二百幾蚊食個沙律 d芒果係好似果jam咁完全唔係大粒芒果肉 仲要嗰啲所謂嘅芒果得面頭少少 可能係一個teaspoon嘅份量質素同價錢完全唔成正比😅淨係呢個已經可以足夠令我地以後都唔再食呢間野然後斧頭扒32 oz 加左七百幾蚊雖然斧頭扒邊度食都唔平但要客人加呢個價錢 肉質就應該有保證我地本身七點幾已經叫左 佢最後9:10左右先上而佢一上枱已經係切好晒一塊塊肉真係正常應該係成塊上 可能問你影唔影相(當然呢個係option度㗎啦)然後再切 真係好失望 完全唔需要join佢嘅會員😅仲叫左個蜆肉意粉同墨西哥煎餅之類嘅嘢仲有個芝士薯條 佢係前菜但係佢係上完沙律 意粉 墨西哥煎餅之後先上咁請問何謂前菜😂一間高價位嘅西餐 完全唔掂 會員價嘅價錢先算正常 非會員價一杯野飲要$100一杯 佢服務態度唔係差 但係作為一間高級西餐廳 客人坐低d員工都應該自動自覺比幾杯水人啦 最後埋單二千幾 成個體驗好差 好明顯唔夠人&廚房出嘢
我地叫左個香芒大蝦沙律$258(無會員)
份量嚟講係足夠嘅 我地四個人食
仲叫左個蜆肉意粉同墨西哥煎餅之類嘅嘢
仲有個芝士薯條 佢係前菜
但係佢係上完沙律 意粉 墨西哥煎餅之後先上
咁請問何謂前菜😂
佢服務態度唔係差 但係作為一間高級西餐廳 客人坐低d員工都應該自動自覺比幾杯水人啦 最後埋單二千幾 成個體驗好差 好明顯唔夠人&廚房出嘢超級慢 平均半個鐘先上一道菜😠😠 絕對唔需要join會員 唔會再食屯門嘅ruby tuesday