2022-04-24
本人對醉雞類食物都是喜好的,所以serach 呢間店舖想試試看。 但事與願違,親臨4次,4次都吃閉門羹,第一次即興直接下去,沒開舖,唔緊要,一次半次,好閒事。之後第二次,醒目些打電話去問有冇營業,佢話有開,咁我下午4點半落去,點知又關門!?在門外打俾佢問咩情況,佢回答有落場!咁點解唔一早係電話話俾客人知? 都係一句啫。咁第三次係落場之後去,又關門!!!再打落去問點解,佢話因為洗冷氣,所以唔開舖,商業奇才,洗冷氣可以係營業時間進行,哈哈哈…本來black list 佢,幾好食都假,咁飄忽,根本都古佢唔到,唔會嘥時間同腳骨啦, 但我老婆話想食,咁都試第四次囉,今日再去多次,結果仍是關門。 既然咁冇誠意去營運,咁我諗我都唔會再難為此店要咁辛苦煮野俾人食啦。完