2024-01-24 453 瀏覽
牛肉三拼滿足套餐 (250g) ($168)美國牛五花套餐 (200g) ($78)呢個套餐包括左牛五花 牛肩脊 同埋牛舌🐮👅配菜有泡菜 中華沙律 同埋洋蔥蘿蔔湯🥣牛五花🌼 油脂都比較香 食落去都唔會好韌 但就唔係比較驚艷牛肩脊💪🏻 牛味都比較少 相比牛五花🌻 油脂會比較少所以一燒得耐咗就會有啲韌牛舌👅 有足夠嘅油脂 而且唔會韌 有口感幾好食🥩🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️都轉左白飯做溫泉蛋紫菜飯🍚 需要另外加$15🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️都比較鍾意用生蛋撈飯🥚🥚 但空中列車烤肉冇提供 感覺有啲可惜🙁🙁比較食物 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️更加想同大家分享用餐體驗由於食物係由機械人運送🚅 而且係單程路 所以速度同效率都比較慢🐢 都等咗一段時間個套餐都比較重 而且列車同位置座位都一段距離 🙋🏻‍♀️攞嘅時候都比較吃力 擔心會唔夠力攞托盤上都仲有啲水漬 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️覺得觀感上會有影響 唔太吸引進食烤爐嘅熱力都唔太夠🎚 餐廳建議開到第六度 但就完全冇食烤肉啲滋滋聲 有啲失色🙁🙋🏻‍♀️試開到第八度 但見到發熱棒好紅都唔敢再校咁大🤷🏻‍♂️以為空中列車係🚟 或者🚝 但最後原來都只係咁🚅
牛肉三拼滿足套餐 (250g) ($168)
美國牛五花套餐 (200g) ($78)
呢個套餐包括左牛五花 牛肩脊 同埋牛舌🐮👅
配菜有泡菜 中華沙律 同埋洋蔥蘿蔔湯🥣