2022-12-28 389 瀏覽
我本身係米線愛好者,中意周圍食米線,睇左open rice見好多好評,特登行過黎食!一入黎啲位好窄好逼,唔緊要!如果好食我都唔介意!但係真係好難食!啲姐姐仲要態度好差,成日喺度執野行黎行去,好似睇你唔到照撞埋黎。1.個湯底好淡,叫咗金湯中麻辣,一食落去好似譚仔五小辣咁,同啲侍應姐姐講冇味可唔可以加啲辣,佢個樣黑晒唔出聲一野拎返我碗插住筷子嘅米線,拎返比我都係插住對筷子嘅,跟住我再食,仍然係冇乜味。唔止唔辣,係咸味都冇乜。2.啲冬菇仲苦嘅。3.啲米線好似淥唔夠,硬嘅。4.鮑片好似食緊紙皮咁5.蒜香雞件,入面舊肉勁細,炸粉勁厚(下面圖中紙兜全都係我食剩嘅炸粉6.堂食好多容器同餐具都係即棄好不環保。好失望,網上咁多人話好食,又有報導,咁嘅質素。。。。返屋企煮公仔面好過!
一入黎啲位好窄好逼,唔緊要!如果好食我都唔介意!
2.啲冬菇仲苦嘅。
3.啲米線好似淥唔夠,硬嘅。
4.鮑片好似食緊紙皮咁

6.堂食好多容器同餐具都係即棄好不環保。

蒜香雞件
金湯麻辣米線