2021-07-27
#蘇媽蘇媽 💛平日見到都好多人 要排好長龍👀小編嗰日經過見到難得冇人排隊就諗住試吓~一向都聽過人講起店舖嘅名 仲要係黃店黎 所以梗係想支持下💛佢係一間專門食馬來西亞野嘅食店 環境方面就好似茶餐廳咁 但座位就比較逼夾 好多枱都痴埋坐 就會放唔到袋🥵而裝修設計就舊式feel 燈光光猛🤪但係真係失望到一個點 連男小編食好多野嘅人都食唔晒 仲話去其他地方食🥲真係不了⋯⋯特製辣椒板麵 $58💰 (2/10)Chilli Pan Mee 賣相送到過嚟靚靚仔仔咁 配料分好晒角落 仲有温泉蛋 女小編心諗實好好食😋 點知就中伏⋯⋯講返配料先 有蔥 温泉蛋 魚乾 辣椒醬 蝦米 炸肉碎 呢啲配料 係要撈埋嚟食嘅🥢而個感覺似豉油撈麵 但啲醬仲要係唔夠撈成仲麵😓😓 係完全乾到傻 仲要冇味‼️個Feel完全靠嗰啲炸肉碎填補冇味 仲有😓😓個辣椒醬 後勁好大 平時唔係食辣嘅真係唔好試 驚大家食完喊晒口 岀晒汗🥲就連女小編食得辣嘅 都覺得唔好食🥲🥲呢個質素配呢個價錢係完全唔抵 🥲🥲成個感覺真係好差🥲自己衡量下食唔食🥵🥵😓😓·推薦指數🌟 2 / 10 🌟💛#巨B食黃店📍#巨B覓食荃灣 #巨B覓食旺角 #巨B覓食深水埗 #巨
特製辣椒板麵 $58💰 (2/10)
Chilli Pan Mee
推薦指數🌟 2 / 10 🌟
💛#巨B食黃店
📍#巨B覓食荃灣 #巨B覓食旺角 #巨B覓食深水埗 #巨B覓食銅鑼灣
蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (荃灣)
⚜️荃灣大壩街71號地舖
⏱星期一至日1130-2230