2021-08-30 32 瀏覽
唔係誇張,但真係好唔掂。本身見到個menu幾多款式都好似幾吸引咁諗住try try,但係真係少少比錢買難受feel 。服務態度都還好嘅,個nachos原來係要另外收費,兩碗夾埋$40,完全唔知要收費,埋單收左我地80,最後我哋同佢講返就冇收多我哋錢。咁我地三個人夾埋嗌左個pizza、肉眼扒同自選意粉。除左個pizza可以放入口,其實都完全可以用難食尼形容。先講講個意粉,我地嗌左個墨魚汁配海鮮同帶子意粉,食左第一舊帶子已經係又凍又腥,我朋友仲食到好似泥狀質感嘅嘢,叫左侍應再煮熱翻其實攞翻岀尼都係冇乜分別,仲要愈來愈鹹,其實個意粉係好Basic嘅嘢,唔明點解可以煮到咁。第二就係個肉眼扒,嗌左五成熟,因為有個朋友唔太食生,諗住切側邊邊比較熟嘅比佢,點知個扒中間就鹹到時死,而側邊啲位就苦到傻。埋單per head$160幾蚊到,其實我個人一啲都唔嘴刁,但今次真係接受唔到,係食過最難食嘅西餐廳。🥲
唔係誇張,但真係好唔掂。
本身見到個menu幾多款式都好似幾吸引咁
諗住try try,但係真係少少比錢買難受feel 。