2021-10-24 93 瀏覽
本身同屋企人食飯,慶祝生日,預早左幾日訂枱!佢地話星期六日晚我成10個人, 如果要保證有枱,就要俾1000 deposit! 朋友之前食都冇甘既policy! 唔緊要…. 當我問可否request 近snooker table, 佢地都話唔可以! 隔左兩日,有個講中文既人打後follow up, 佢話可以留snooker table 附近既high chair table 俾我哋! 轉頭已經立即去俾deposit!當晚, 我地分開兩枱A &B,當我地叫野食時, 佢話同A枱落單既女同事會一陣黎幫我地落! 結果我等左15分鐘,都冇人黎,我地一直搵人幫手, 最後有個男同事黎take order! 由於有live band, 個場極到噪! 我地叫左5 樣野食, 你睇住佢寫, report order 都見到有五樣! 等左15分鐘, 食物開咗黎, 食左成45分鐘,但我哋叫既risotto一直冇黎! 我地追order, 個同事話冇risotto!本身我都由得佢,但冇可能你個樣野冇成45分鐘 先話我知! 我同佢訂枱個位姐姐講, 都冇諗住投訴! 我地叫左三塊牛扒,有3個配菜,個薯條一直冇嚟,我地追啦,
本身同屋企人食飯,慶祝生日,預早左幾日訂枱!

我地叫左三塊牛扒,有3個配菜,個薯條一直冇嚟,我地追啦, 一共追左3次,有成30分鐘都未到, 真係頂唔順, 我話同經理講! 個外國人經理同我講,佢問我甘你想點, 啲道歉態度完成係想打發你走, 話呢張單俾20%off我! 同埋話啲薯條剛剛黎左! 個刻我只係想快啲食完走!

最後佢哋送甜品,當佢哋收枱時,成把刀由high table 上面整跌咗落嚟,整到我腳面再跌落地下! 個到太黑, 最後返屋企見到我腳面損左! 唔會再有下次!
2021-10-23
慶祝紀念