2020-11-11 1766 瀏覽
呢間炸串非常高質😋😋可惜我食嗰日非常頭痛,所以啲相都影得好衰😂😂。會系不久嘅將來再食多次。好難得香港嘅咋野系無臭油味😂😂見到個日本主廚坐陣,個人都啖定啲😍😍。超推介炸豚肉車厘茄,豚肉嘅油香配酸尾尾嘅車厘茄,人都醒神啲。另外仲有炸車厘茄都好Juicy好正。呢度嘅炸野又香又唔刮口,食得好開心。另多仲有炸芝士,外脆內軟,芝士好香好creamy🧀🧀。所有食材都好新鮮。聽聞果酒好好飲,但我頭痛一啖都無試。不過你睇佢咁大杯又咁靚,打卡都抵啦😋😋。個明太子玉子燒蛋香濃,蛋質綿滑,加埋明太子餡真系一流😂😂。叫咗個芒果雪糕,點知個芒果系炸嘅,真系估佢唔到😂😂。雪糕味道唔算好驚豔,不過芒果鮮甜,又熱又凍幾得意,不過個人覺得可以少啲朱古力醬。