2019-07-28
返完大陸食探魚 有種回味嘅感覺 想係香港揾好味嘅烤魚食 一嚟到呢間野就有種探魚嘅感覺先嚟飲品 蘋果蘆薈茶 有蘆薈粒粒係底好有咬口 食完辣野飲好清甜 😋 芒果至尊都好濃芒果味 值得一讚係佢哋啲野飲真係好大杯 串燒我哋揀左唔辣 但好香醬油味 唔駛驚冇味 因為有孜然粉同其他香料既味道雞軟骨燒得好香 雞油香好濃郁燒蔬菜類就揀左小辣 蔬菜本身係淡味 跟返啲辣味就惹味啲 有香蒜味加埋辣粉 燒得唔算好油膩 而主菜就揀左毛血旺小麻配No.1銷量既江團魚 條魚真係好嫩滑 好大條 食落啖啖肉 都有啲骨 小麻既辣度係可以接受既辣 加埋我叫左extra既凍豆腐、鴨血真係好match🥰🥰🥰我最鐘意係除左我哋加左既extra配料 佢地會加左啲薯仔、火鍋寬粉、午餐肉、芽菜等 食完真係好滿足🥳🥳🥳🥳最緊要餐廳冷氣好夠 唔會食完辣之後 覺得又焗又熱👍🏻👍🏻
值得一讚係佢哋啲野飲真係好大杯
雞軟骨燒得好香 雞油香好濃郁