(非會員)
2007-03-10 12 瀏覽
尋日約左d frd打邊邊~~咁諗住試下新野啦~~見到一期果到有人派傳單~~寫住68蚊任飲任食~~一上到去d位都係坐左一半都唔夠~~已經諗緊死啦會唔會好差~~但諗住68蚊是但啦~~之後我到叫左甘蔗水~~佢就比我酸梅湯我~~咁我地同d部長講啦~~佢話唔會ka wor~~我話係呀~~我都唔知點解~~但真係係酸梅湯黎ka~~咁佢幫我地換過啦~~根本佢地就拎錯左~~裝兩樣野個器皿都唔一樣的~~之後好啦我地叫野食~~d野都唔係好得~~之後我地又叫可樂~~拎左勁耐都唔黎~~佢地d人好似唔洗做咁~~~做野又慢~~講完一次又一次~~同埋超唔好禮貌~~~我揮手叫個部長黎叫野啦~~佢超冇禮貌咁話~點呀~~超差lor~~跟住仲衰~~我地聽到隔離同個部長講話佢地d職員態度差~~個部長仲要話~係呀~今日多人丫嘛可能~~= =嘩~~咩世界~咁都得~~遲早執笠~~新星好過佢多多聲= =