2022-10-03 641 瀏覽
.消費券一出就約左媽咪去沙田shopping🤭兩日紅日勁多人出黎消費,一點幾到左新城市廣場見到每間餐廳都等至少1x-6x張飛,當堂嚇親,即刻搵間等得最少既,速食左先,買野要緊🤫我去過尖沙咀嗰間食過eggs Benedict 同fish & chips,都覺得幾好既,唔知呢到既水準如何啦。叫左兩個holiday brunch set,包飲品,有咖啡、檸茶、水果茶、TWG茶,都多選擇。Lobster Eggs Benedict ($128)半隻焗芝士龍蝦🦞size唔算大但幾有肉地,食落肉質結實,Eggs Benedict就一般,荷蘭醬同蛋味都較淡,塊muffin就幾脆身既。Seafood Spaghetti ($118)海鮮量都多喎,有魚、蝦、帶子仔,蕃茄醬味都算濃郁,唔會煮到好杰身,蝦🦐都彈牙爽口,整體唔錯!Fruit tea - 甜甜地,附送兩粒藍莓🫐Earl grey tea - TWG牌 茶好香呢到係用QR code落單,之後店員就過黎比張單你先埋單,食完就走都幾好。水係自助。坐sofa位比較矮,唔算坐

Lobster Eggs Benedict ($128)
Lobster  Eggs  Benedict

Seafood Spaghetti ($118)
Seafood  Spaghetti

Fruit tea - 甜甜地,附送兩粒藍莓🫐
Earl grey tea - TWG牌 茶好香