2022-10-24
📍Shake Shack🗺海港城海運大廈地下OTG53號舖Shake Shack越開越多分店,想用埋海港城coupon所以去食個人覺得價錢比較貴,性價比唔高因為始終都係快餐店形式,而且漢堡唔跟套餐,小食飲品都要散叫🥺 ⚡️Avocado bacon burger (single) $72本身個包黎到已經唔熱,中間有兩塊bacon,一塊肉同牛油果🥑 雖然望落細細個但都夠飽嘅⚡️Double smoke shack $87呢款double就有兩塊bacon兩塊牛肉,麵包都算鬆軟 ⚡️6 Chicken bites $37炸雞粒點醬食都唔錯😌⚡️Cheese fries $36薯條係波浪造型,食落偏淋唔脆,個人麻麻地而且芝士無幫佢加到分🙈⚡️Mango shake $48- 芒果frozen custard🥭加熱情果果蓉,灑上涼粉,忌廉,糖粉呢杯奶昔有濃濃嘅芒果同熱情果味,幾fresh,上面仲有配料,好豐富!⚡️Milk tea shake $42- 雲尼拿frozen custard 加港式紅茶作為奶茶控好滿意呢杯奶昔!真係有好濃郁嘅港式奶茶味🥤😍😍
🗺海港城海運大廈地下OTG53號舖
⚡️Double smoke shack $87
呢款double就有兩塊bacon兩塊牛肉,麵包都算鬆軟
⚡️6 Chicken bites $37
炸雞粒點醬食都唔錯😌
⚡️Cheese fries $36
薯條係波浪造型,食落偏淋唔脆,個人麻麻地
而且芝士無幫佢加到分🙈
⚡️Mango shake $48