2024-06-10 245 瀏覽
丁丁烤魚隔離都有幾間打邊爐舖,所以我就去咗嗰度揀,丁丁既工作人員不停推銷(有禮貌咁)睇左個餐牌後就決定入去嗌半隻雞煲再加D牛羊打邊爐。雞煲就唔係太耐,差唔多10分鐘。再加嗌左串燒拼盤同多春魚各一串。返返去雞煲嗰度,D雞煮得煮淋幾滑,都算好食。食完雞煲串燒就到左,串燒拼盤有羊、豬頸肉同雞。因為我 鍾意食 羊,個羊又有好多羊味,所以我都幾鍾意。雞同蛋就唔係太好食。食完雞煲就可以落邊爐湯底,唔知係咩湯但係都幾濃。嗰碟牛比左個樽仔裝住D完全冇用既氣體,連係咩都唔知。D雖然有好多塊但係塊塊都好細,午係好彈牙但係冇乜肉味。跟住D羊就樣樣皆有,好好食。最後我食完個邊爐之後個多春魚仲未到,就問個服務員咩事,佢就話出唔到單,佢問我地要唔要燒返,我心諗佢哋燒咁耐都係唔使啦。我覺得呢間野最大嘅問題係太貴,我同屋企人去食5個750$😱
我覺得呢間野最大嘅問題係太貴,我同屋企人去食5個750$😱
2024-06-09