2023-11-01 2402 瀏覽
睇左某影片分享網站 片就去試下啦!講到又蟹腳又三文魚腩又三文魚鮫拖羅任食放題!咁就book左去試啦,仲話有9折tim……..咁緊係去試下佢咩料啦一入到去用QR code落單,一睇,吓,咩都暫停嘅,大部分食物話「售罄」。午巿一開舖12:00就話無哂!咁做咩唔入場前同客人講賣哂無得食比人有個心理預備先!咁重點黎喇!!!!!!!我同個女人講:「你地放題咁多食物話售罄,做咩唔入座前講定?依家我入黎但又無野食提供架?蟹腳三斗魚腩咩都無」之後個女人話:「無咩?蟹腳都無咩?」之後佢先去部電腦度禁幾下話依家有喇我隔離檯啲客都和應:「我都有咁嘅感覺!」做放題做到咁,咁不如明碼點實價收我錢提供放題食物啦,又想吸客但又唔大方!睇番之前人地的留言,叫一兩次就話無架喇!係有部分寫明限量供應,咁啫係限幾多?一早寫明一客or兩客仲好啦,大家有心理預備!門口寫都好多好多食物提供,入到去坐低就好多好多食物售罄。我最後係無食到嘅!因為我覺得間食店唔誠實!
睇左某影片分享網站 片就去試下啦!
講到又蟹腳又三文魚腩又三文魚鮫拖羅任食放題
咁就book左去試啦,仲話有9折tim……..
咁緊係去試下佢咩料啦
咁重點黎喇!!!!!!!
之後個女人話:「無咩?蟹腳都無咩?」
之後佢先去部電腦度禁幾下話依家有喇
我隔離檯啲客都和應:「我都有咁嘅感覺!」

睇番之前人地的留言,叫一兩次就話無架喇!

門口寫都好多好多食物提供,入到去坐低就好多好多食物售罄。

我最後係無食到嘅!因為我覺得間食店唔誠實!
2023-10-31