2008-10-04 49 瀏覽
尋晚行過入咗去食第一次.基本上同以前既食家評語一樣: (1) 夠地道: 好多韓人食客(2) 招呼差, 冇乜禮貌: 入到去原本右手邊有枱, 一個女人(我估係老板娘, 因為佢坐係隔離枱食緊!)話訂咗架, 叫咗我地坐最入面近廚房張枱. 一陣酸宿味(3) 催命符: 未食完收檯又俾橙, 自動波叫埋單 果晚2人燒咗兩碟肉另加泡菜煎餅, 前後唔夠1小時走人, 係我食過最快既韓餐BBQ!(4) 衛生有懷疑: 唔知點解我地個燒烤俾係石窩(其他枱都唔係), 可惜個窩有Y型大裂痕(基本上個窩己分為三件!), 有裂痕會藏污冇衛生. 同之前幾篇食評所講, 執枱時收未食完既小食似乎太小心(例如平放而不會叠起, 食客用完面紙不會放在上面等), 唔似一般食肆做法, 而且我地坐正係廚房, 見到果D小食碟係會連托盤放番係廚房出小食個小窗口度 做法另人極之懷疑其實食物唔差, 可惜...價錢比其他有名既餐廳差唔多, 以後唔會再去!
尋晚行過入咗去食第一次.
基本上同以前既食家評語一樣:
(1) 夠地道: 好多韓人食客

(3) 催命符: 未食完收檯又俾橙, 自動波叫埋單
做法另人極之懷疑

其實食物唔差, 可惜...

價錢比其他有名既餐廳差唔多, 以後唔會再去!