2012-10-28 225 瀏覽
係思思叔爬入面的STELLA E 幾隱秘又多捧場客.價錢唔係好平,不過有質素,坐的係木椅,店面細又迫,不過客人互相尊重,HEA得舒服.CWB少有地方冇內地遊客.咖啡細細杯,係順口的即磨咖啡.奶係我最愛的愛X牌~~~~~~伴隨的COOKIE或CAKE完全冇漂亮的外表,不過有美味的內心.醜怪的APPLE PIE會令你食完想要叫,又或者心思思特登番黎食,簡單的茄汁芝士腸仔多士,明明係屋企都整到,唔知點解係都要黎STELLA EE度食.見到隔離叫左一條C華力腸,唔知點解又想跟住叫................呀~~究竟中左咩毒...點解咁中意呢位阿E 呢~可愛公公婆婆分別係黃糖,白糖即磨咖啡,順口甘香,一D都唔苦先係正宗XD!因為是日坐BAR台,睇住打磨即出,滿室咖啡香另外點了香蕉奶昔,不過不失,香蕉同凍奶LAW~真係好味,另一款係芝士加紫菜,味道係幼稚D,即係阿媽一定會話呢D係屋企整都得啦~洗鬼出去食!不過我中意!!佢地個餅底係油酥皮,香酥的,不過凍左食就好韌~佢地蘋果粒大粒細好HOME MADE .整體唔會單一追求賣相,簡單又幸福的料理.順便加多句,佢地的杏仁波波好好味架~
係思思叔爬入面的STELLA E 幾隱秘又多捧場客.
價錢唔係好平,不過有質素,
坐的係木椅,店面細又迫,不過客人互相尊重,HEA得舒服.
CWB少有地方冇內地遊客.

呀~~究竟中左咩毒...點解咁中意呢位阿E 呢~

可愛公公婆婆分別係黃糖,白糖
即磨咖啡,順口甘香,一D都唔苦先係正宗XD!
因為是日坐BAR台,睇住打磨即出,滿室咖啡香
另外點了香蕉奶昔,不過不失,香蕉同凍奶LAW~

整體唔會單一追求賣相,簡單又幸福的料理.
順便加多句,佢地的杏仁波波好好味架~
用餐優惠
信用卡優惠