餐廳: 浦和日本料理
資訊:

2018-01-01 1760 瀏覽
依稀記得自己兩三年前食過灣仔果間浦和,食物質素都唔錯,唔知今次又會點呢?呢餐係同同事慶生既午飯,雖然已經預先卜位但仍要等一陣先有得入去坐午市時段實在有點多人,想搵個侍應落單都唔易,最後我地輪流舉手先有人過黎點左一號魚生飯,前菜係蟹柳沙律,味道四平八穩,亦算開胃至於主菜就等得有點耐,大概十五分鐘左右啦,而侍應亦無預先提供豉油碟。不過係好食既,各種魚生食落係新鮮又有咬口,飯同魚生既份量都多,但就無用到珍珠米甜品係雪得非常硬既雪米糍。但呢餐我覺得重點係魚生飯而味道的確幾好,值得再次光臨,如果可以提高服務質素就perfect 👍🏿

點左一號魚生飯,前菜係蟹柳沙律,味道四平八穩,亦算開胃

雜錦魚生粒粒壽司飯

2017-12-20
10 分鐘 (堂食)
午餐
雜錦魚生粒粒壽司飯