2021-06-21 103 瀏覽
今天到觀塘剪髮,未夠鐘係對面商場行個圈就見到呢間裝修靚靚嘅 café ,就暫定剪完嚟呢度食晚飯😁😁七點左右再嚟,好彩兩位都安排到,安排位置都算舒適,只係要同別的人打對面🤪 用QR點餐,我鐘意👍🏼😁 剪緊髮時已係Openrice 呢度睇過吓有咩食,所以好快就點咗一個飯,一個Pizza,因唔想食得太飽,都唔想揀兩個都係意粉😝首先,想讚咗先,各服務員都好好呀,有禮又有善,食都食得開心啲,一定會再嚟試其他菜式😊 仲有,食完感覺好好,完全冇膩 feel,好舒服 😌黑松靈雜菌意大利飯到先,都整得幾快,賣相幾靚呀,食落就冇咩黑松靈味,但幾好味😋 女友就嫌唔係好夠咸。。。(不過,佢一向都鐘意比較咸😏😏) 雖然未去到佢鐘意嘅咸度,但佢都話好味㗎😁過多陣個 Parma ham & salami pizza 都到埋,賣相都靚👍🏼 食落只係ok,未去到好味個隻,啲 rocket veggie & parma ham 都好似冇咩味咁😜

黑松露雜菌意大利飯
Parma  ham  &  salami  pizza
2021-06-20
$129.8 (晚餐)