2021-08-04 39 瀏覽
佐敦呢間Mamaday studio主要係食甜品、輕食🥯🍕、同埋飲野~ 食物同環境都好吸睛🤩 未入去已經被玩味十足嘅門面吸引!除咗我哋之外,仲有另外兩個路過嘅嬸嬸都停喺度打吓卡先🤣Homemade Mamaday Pizza🍕自家製pizza 係即叫即焗,好新鮮!留意要預番等待時間10分鐘左右~ Pizza係迷你size,但係好足料👍🏼 有大量嘅煙肉、芝士、鴨胸~ 薄餅皮好薄好脆,幾好味!是日精選蛋糕🍰今日有士多啤梨mousse蛋糕~🍓 食落甜道幾清甜、有淡淡嘅士多啤梨味~ mousse好滑,夾埋表層嘅cream同餅底一齊食,好好食😋 睇心情整梳打🍹我得到一杯提子藍莓梳打😆 冰涼嘅提子味梳打水,消暑度十足,真係好岩夏天飲~ 入面仲有好多粒新鮮藍莓🫐隨心調製沙冰💕本身諗住係一般嘅生果沙冰,估唔到竟然會係黑芝麻沙冰🤣都幾特別!飲落唔會太甜,黑芝麻味夠濃~ 都幾好飲☺️整體黎講食物質素唔錯,環境佈置亦好有心思~ 餐廳嘅每個角落係打卡位!📸 下次黎開佐敦可以再encore🥰

Homemade Mamaday Pizza

是日精選蛋糕🍰