2024-10-01
今日同屋企人慶生,揀咗間附近嘅西餐廳,好似話係新開,地方唔係好大,不過都算幾乾淨,店員都很友善。 叫咗三個主菜 upgrade加咗 $28做一個set dinner。會多咗個湯、餐包同埋甜品 ,所以都OK。首先嚟嘅係一個贈送嘅 意式香草豬肉丸,幾腍滑味道都可以。今晚嘅餐湯係煙肉薯仔湯,個湯都幾Creamy 有少少薯蓉嘅質感,都唔錯。羊架 ,晚餐有三件,唔係好蘇,質感都幾嫩滑。仲配埋個薯條。不過個薯條炸得唔脆一般般。叫咗一個Pizza加咗錢多咗 火腿喺上面。味道都OK嘅,就係一個西式嘅Pizza。仲有叫咗個大蝦意粉,味道都係正常OK 。可能我係早咗時間嚟,所以上菜都幾快。 跟住就係甜品 ,每人一粒Chocolate Brownie 仲要整得靚靚咁上枱, 算係花咗少少嘅心思, 起碼望落去幾靚 。 生日的話可以在旁邊寫Happy birthday 。 個朱古力幾濃郁都OK。整體算係性價比高嘅一間餐廳,味道OK 以呢個價錢嚟講。
會多咗個湯、餐包同埋甜品 ,所以都OK。
首先嚟嘅係一個贈送嘅 意式香草豬肉丸,幾腍滑味道都可以。
仲有叫咗個大蝦意粉,味道都係正常OK 。
可能我係早咗時間嚟,所以上菜都幾快。
整體算係性價比高嘅一間餐廳,味道OK 以呢個價錢嚟講。